Nutriční hodnoty (Obložená vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 441 kJ / 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 47,74 g |
– nasycené | 16,81 g |
– nenasycené | 21,62 g |
–– mononenasycené | 16,60 g |
–– polynenasycené | 5,02 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 5,84 g |
Sacharidy | 9,00 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 5,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 lžíce 4 lžíce bramborového salátu | ||
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
80 g 80 g plátkového sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
4 4 proužky kapie | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
4 lžíce 4 lžíce tatarky | Tatarská omáčka | 60 g |
50 g 50 g vysočiny | Suchý salám | 50 g |
4 lžičky 4 lžičky hrášku | Hrášek zelený |