Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obložená vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 441 kJ /
823 kcal
Bílkoviny89,22 g
– z toho živočišné bílkoviny89,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky47,74 g
– nasycené16,81 g
– nenasycené21,62 g
–– mononenasycené16,60 g
–– polynenasycené5,02 g
––– omega 30,15 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 2,49 g
Sůl5,84 g
Sacharidy9,00 g
– cukry5,20 g
––– laktóza5,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 lžíce 4 lžíce bramborového salátu
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 4 kyselé okurky Okurka polní zavařená
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
80 g 80 g plátkového sýru Sýr kravský tvrdý 30% 80 g
4 4 proužky kapie Paprika červená čerstvá 1000 g
4 lžíce 4 lžíce tatarky Tatarská omáčka 60 g
50 g 50 g vysočiny Suchý salám 50 g
4 lžičky 4 lžičky hrášku Hrášek zelený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.