Nutriční hodnoty (Vepřová játra s teplým bramborovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 545 kJ / 2 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,96 g |
Tuky | 79,84 g |
– nasycené | 35,04 g |
– nenasycené | 38,28 g |
–– mononenasycené | 31,66 g |
–– polynenasycené | 6,63 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 40,40 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 203,78 g |
– cukry | 20,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
80 g 80 g slaniny | Špek | 80 g |
2 lžíce 2 lžíce worcestru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
lžíce lžíce sojovky | Sójová omáčka Tamari | |
lžíce lžíce protlaku | Protlak rajčatový | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
chilli | Chilli paprička sušená |