Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra s teplým bramborovým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 545 kJ /
2 042 kcal
Bílkoviny109,36 g
– z toho živočišné bílkoviny80,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,96 g
Tuky79,84 g
– nasycené35,04 g
– nenasycené38,28 g
–– mononenasycené31,66 g
–– polynenasycené6,63 g
––– omega 30,26 g
Vláknina40,40 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 2,00 g
Sůl5,90 g
Sacharidy203,78 g
– cukry20,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových jater Játra vepřová 400 g
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
medvědí česnek Česnek medvědí čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
80 g 80 g slaniny Špek 80 g
2 lžíce 2 lžíce worcestru Worcestrová omáčka 30 ml
lžíce lžíce sojovky Sójová omáčka Tamari
lžíce lžíce protlaku Protlak rajčatový
grilovací koření Grilovací koření
chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.