Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steak a salát s polničkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie89 kJ /
21 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,20 g
Sůl8,00 g
Sacharidy5,30 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kuřecí prsa Kuře prso
harissa Harissa
máslo Máslo kravské
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
brambory Brambor zimní
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
1 KL 1 KL soli Sůl mořská 8 g
1 PL 1 PL octu Ocet lihový 15 ml
1 KL 1 KL cukru Cukr bílý 5 g
špetka špetka pepře Pepř černý
4 dl 4 dl vody Voda 400 ml
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
rajčata Rajče červené čerstvé
polniček Polníček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.