Nutriční hodnoty (Kuřecí steak a salát s polničkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 89 kJ / 21 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 5,30 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kuřecí prsa | Kuře prso | |
harissa | Harissa | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
brambory | Brambor zimní | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
1 PL 1 PL octu | Ocet lihový | 15 ml |
1 KL 1 KL cukru | Cukr bílý | 5 g |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
4 dl 4 dl vody | Voda | 400 ml |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
polniček | Polníček čerstvý |