Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 105 kJ /
1 220 kcal
Bílkoviny54,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,98 g
Tuky33,32 g
– nasycené15,58 g
– nenasycené17,15 g
–– mononenasycené12,70 g
–– polynenasycené4,45 g
––– omega 30,07 g
Vláknina46,15 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy153,60 g
– cukry13,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g bílých fazolí Fazole bílé 200 g
2 2 klobásy Klobása
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1-2 lžičky 1-2 lžičky ml. ostré papriky Paprika pálivá 9 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1 1 masox (nemusí být) Bujón hovězí
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 lžíce 2 lžíce hladká mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
česnek dle chuti Česnek čerstvý
kůže ze špeku (domácí je nejlepší) Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.