Nutriční hodnoty (Filet z candáta se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 305 kJ / 1 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g |
Tuky | 98,90 g |
– nasycené | 13,51 g |
– nenasycené | 84,92 g |
–– mononenasycené | 72,84 g |
–– polynenasycené | 12,09 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 3,85 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 15,30 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g candáta | Candát filet | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
hrudka másla | Máslo kravské | |
čerstvě nasekaná bazalka, petrželka, rozmarýn a tymián | Rozmarýn sušený | |
brambory | Brambor zimní | |
voda | Voda | |
šunka | Šunka vepřová vařená | |
máslo | Máslo kravské |