Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filet z candáta se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 305 kJ /
1 268 kcal
Bílkoviny77,25 g
– z toho živočišné bílkoviny74,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,45 g
Tuky98,90 g
– nasycené13,51 g
– nenasycené84,92 g
–– mononenasycené72,84 g
–– polynenasycené12,09 g
––– omega 30,50 g
Vláknina3,85 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 188 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy15,30 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g candáta Candát filet 400 g
sůl Sůl mořská
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
100 ml 100 ml olivového oleje Olej olivový 100 ml
hrudka másla Máslo kravské
čerstvě nasekaná bazalka, petrželka, rozmarýn a tymián Rozmarýn sušený
brambory Brambor zimní
voda Voda
šunka Šunka vepřová vařená
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.