Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halibut ve voňavé citrusovo-vinné marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 614 kJ /
386 kcal
Bílkoviny0,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,56 g
Tuky22,40 g
– nasycené1,54 g
– nenasycené19,94 g
–– mononenasycené13,90 g
–– polynenasycené6,04 g
––– omega 31,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,00 g
– cukry0,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
filety filety halibuta – počet dle velikosti a dle strávníků Halibut
šťáva ze 2 pomerančů Pomeranč čerstvý
šťáva z 1 limetky Šťáva z limetky
1 PL 1 PL červeného balsamika Ocet balsamikový bílý 20 ml
2 dcl 2 dcl suchého červeného vína (Merlot) Víno červené suché 200 ml
špetka špetka skořice (nemusí být) Skořice ceylonská
citronový pepř, sůl – dle chuti Sůl mořská
2 PL 2 PL oleje (slunečnicový, olivový…) Olej řepkový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.