Nutriční hodnoty (Halibut ve voňavé citrusovo-vinné marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 614 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,56 g |
Tuky | 22,40 g |
– nasycené | 1,54 g |
– nenasycené | 19,94 g |
–– mononenasycené | 13,90 g |
–– polynenasycené | 6,04 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,00 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
filety filety halibuta – počet dle velikosti a dle strávníků | Halibut | |
šťáva ze 2 pomerančů | Pomeranč čerstvý | |
šťáva z 1 limetky | Šťáva z limetky | |
1 PL 1 PL červeného balsamika | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
2 dcl 2 dcl suchého červeného vína (Merlot) | Víno červené suché | 200 ml |
špetka špetka skořice (nemusí být) | Skořice ceylonská | |
citronový pepř, sůl – dle chuti | Sůl mořská | |
2 PL 2 PL oleje (slunečnicový, olivový…) | Olej řepkový | 22 ml |