Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře Tandoori v římském hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie829 kJ /
198 kcal
Bílkoviny5,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,42 g
Tuky2,99 g
– nasycené0,53 g
– nenasycené2,32 g
–– mononenasycené1,55 g
–– polynenasycené0,77 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 138 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy33,60 g
– cukry8,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 kuřecích stehýnek Kuře stehno s kůží
1 1 bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru (nebo kousek čerstvého) Zázvor sušený mletý 2.5 g
1 lžička 1 lžička mletého koriandru Koriandr list sušený 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
2 lžičky 2 lžičky kardamomu Kardamom prášek 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli Chilli paprička sušená 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 15 ml
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.