Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s jáhlami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 184 kJ /
283 kcal
Bílkoviny13,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,48 g
Tuky4,17 g
– nasycené0,86 g
– nenasycené3,26 g
–– mononenasycené1,93 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,00 g
Vláknina34,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,10 g
– cukry20,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g fazolek Fazolky čerstvé 500 g
2 hrsti 2 hrsti jáhel Jáhly
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce kari Kari 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.