Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s jáhlami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 184 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,48 g |
Tuky | 4,17 g |
– nasycené | 0,86 g |
– nenasycené | 3,26 g |
–– mononenasycené | 1,93 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,10 g |
– cukry | 20,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
2 hrsti 2 hrsti jáhel | Jáhly | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |