Nutriční hodnoty (Frenštátské škračky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 502 kJ / 1 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 127,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
Tuky | 63,68 g |
– nasycené | 16,71 g |
– nenasycené | 28,81 g |
–– mononenasycené | 22,21 g |
–– polynenasycené | 6,60 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 22,96 g |
Cholesterol | 3,78 g |
Sodík | 894 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 99,50 g |
– cukry | 12,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6-8 6-8 brambor | Brambor zimní | 350 g |
6-8 stroužků 6-8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 49 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sádlo na smažení | Sádlo vepřové | |
1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sádlo na restování | Sádlo vepřové |