Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frenštátské škračky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 502 kJ /
1 554 kcal
Bílkoviny139,30 g
– z toho živočišné bílkoviny127,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,90 g
Tuky63,68 g
– nasycené16,71 g
– nenasycené28,81 g
–– mononenasycené22,21 g
–– polynenasycené6,60 g
––– omega 30,18 g
Vláknina22,96 g
Cholesterol 3,78 g
Sodík 894 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy99,50 g
– cukry12,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6-8 6-8 brambor Brambor zimní 350 g
6-8 stroužků 6-8 stroužků česneku Česnek čerstvý 49 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
majoránka Majoránka sušená
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
sádlo na smažení Sádlo vepřové
1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
sádlo na restování Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.