Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zdravá ovesná buchta s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 217 kJ /
3 398 kcal
Bílkoviny118,16 g
– z toho živočišné bílkoviny27,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny90,30 g
Tuky102,55 g
– nasycené17,04 g
– nenasycené74,47 g
–– mononenasycené22,97 g
–– polynenasycené51,50 g
––– omega 314,62 g
Vláknina89,72 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 3,77 g
Sůl0,45 g
Sacharidy455,75 g
– cukry95,00 g
––– laktóza13,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velká jablka Jablko čerstvé 300 g
2 hrnky 2 hrnky (250 ml) jemných ovesných vloček Vločky ovesné 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek podmáslí Podmáslí 250 g
2 lžíce 2 lžíce javorového sirupu Sirup javorový 30 ml
1 lžička 1 lžička sody Jedlá soda 12 g
50 g 50 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
50 g 50 g chia semínek Chia semínka 50 g
30 g 30 g goji Kustovnice sušená 30 g
30 g 30 g brusinek Brusinky zavařené 30 g
slunečnicová semínka Slunečnicová semínka loupaná
sezamová semínka Sezam loupaný
lněná semínka Lněná semínka
trochu trochu kandované pomerančové kůry Pomerančová kůra kandovaná
trochu trochu sekaných mandlí na posypání Mandle loupané
1 lžíce 1 lžíce karobu nebo kakaa na obarvení poloviny těsta Karobový prášek 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.