Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí játra s jablky a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 659 kJ /
636 kcal
Bílkoviny68,78 g
– z toho živočišné bílkoviny58,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,58 g
Tuky9,91 g
– nasycené2,20 g
– nenasycené3,97 g
–– mononenasycené2,17 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,14 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 924 mg
Sodík 331 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy57,00 g
– cukry34,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g jehněčích jater (můžete použít i vepřová) Játra vepřová 300 g
300 g 300 g žampionů Žampion čerstvý 300 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
máslo Máslo kravské
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.