Nutriční hodnoty (Jehněčí játra s jablky a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 659 kJ / 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,58 g |
Tuky | 9,91 g |
– nasycené | 2,20 g |
– nenasycené | 3,97 g |
–– mononenasycené | 2,17 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 57,00 g |
– cukry | 34,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g jehněčích jater (můžete použít i vepřová) | Játra vepřová | 300 g |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
máslo | Máslo kravské | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |