Nutriční hodnoty (Hovězí ragú na rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 105 kJ / 2 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,66 g |
Tuky | 37,05 g |
– nasycené | 9,25 g |
– nenasycené | 24,51 g |
–– mononenasycené | 19,88 g |
–– polynenasycené | 4,64 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 25,28 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 530 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 351,59 g |
– cukry | 54,11 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího masa na guláš | Hovězí kližka | 600 g |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 velká červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
250 ml 250 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
800 g 800 g drcených rajčat (1 velká plechovka) | Pyré z červených rajčat | 800 g |
3 snítky 3 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
velká hrst hrst nasekaných čerstvých bazalkových listů | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
375 g 375 g fettuccine nebo jiné těstoviny | Těstoviny pšeničné | 375 g |
strouhaný parmazán | Parmezán | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |