Nutriční hodnoty (Chilli, za které vám tělo poděkuje (a voní po čokoládě))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 25 530 kJ / 6 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 372,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 372,40 g |
Tuky | 28,41 g |
– nasycené | 11,76 g |
– nenasycené | 14,31 g |
–– mononenasycené | 5,73 g |
–– polynenasycené | 8,59 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 322,87 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 924,72 g |
– cukry | 122,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 hrnků 6 hrnků fazolí (namočených, červená ledvina či černé) | Fazole bílé | 1500 g |
2 konzervy 2 konzervy loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 850 g |
1 1 najemno nakrájená velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 na plátky nakrájené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 nakrájená červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 mrkev větší - nakrájená na drobné kousky | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel větší - nakrájená na drobné kousky | Petržel kořenová čerstvá | |
1/2 tabulky 1/2 tabulky kvalitní hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 50 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička maďarské papriky | Paprika sladká | 5 g |
1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
1 1 malý hrnek espressa | Káva espresso | |
1 dl 1 dl těžkého červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |