Nutriční hodnoty (Banánová bábovka s vůní perníku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 684 kJ / 2 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,40 g |
Tuky | 26,52 g |
– nasycené | 6,29 g |
– nenasycené | 12,36 g |
–– mononenasycené | 8,91 g |
–– polynenasycené | 3,45 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 317 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 399,15 g |
– cukry | 212,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 menší vejce | Vejce slepičí | 210 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce domácího vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 25 g |
smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1/2 1/2 kypřícího prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
koření do perníku | Perníkové koření | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
2 2 zralé banány | Banán čerstvý | 180 g |