Nutriční hodnoty (Fazolový guláš na pivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 531 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,08 g |
Tuky | 2,97 g |
– nasycené | 0,89 g |
– nenasycené | 1,68 g |
–– mononenasycené | 0,67 g |
–– polynenasycené | 1,01 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 17,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 844 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 63,13 g |
– cukry | 41,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší papriková klobása | Klobása | |
2 plechovky 2 plechovky fazolí ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
100 ml 100 ml vývaru | Vývar masový | 100 ml |
100 ml 100 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
200 ml 200 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 200 g |
1 lžička 1 lžička gulášového koření | Koření Argentina | 5 g |
1 lžičky 1 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžíci 1 lžíci hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
oregano | Oregano sušené | |
strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |