Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Předjarní bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 840 kJ /
679 kcal
Bílkoviny12,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,66 g
Tuky21,50 g
– nasycené2,86 g
– nenasycené18,04 g
–– mononenasycené15,62 g
–– polynenasycené2,42 g
––– omega 30,08 g
Vláknina15,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 47 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy100,84 g
– cukry8,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor (uvařených ve slupce) Brambor zimní 600 g
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
2-3 2-3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.