Nutriční hodnoty (Předjarní bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 840 kJ / 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,66 g |
Tuky | 21,50 g |
– nasycené | 2,86 g |
– nenasycené | 18,04 g |
–– mononenasycené | 15,62 g |
–– polynenasycené | 2,42 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 15,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 100,84 g |
– cukry | 8,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor (uvařených ve slupce) | Brambor zimní | 600 g |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
2-3 2-3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |