Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo - hruškový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie2 074 kJ /
496 kcal
Bílkoviny11,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,14 g
Tuky2,98 g
– nasycené1,01 g
– nenasycené3,11 g
–– mononenasycené0,62 g
–– polynenasycené2,49 g
––– omega 30,17 g
Vláknina42,53 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 529 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy85,57 g
– cukry54,97 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 litr 1 litr zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
1 1 celer (cca 800 g) Celer bulva čerstvá 540 g
4 4 velké zralé hrušky Hruška čerstvá 520 g
4 4 šalotky Šalotka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
5 cm 5 cm zázvoru Zázvor sušený
2 2 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
hrst hrst čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé
špetka špetka kurkumy Kurkuma mletá
sůl, pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.