Nutriční hodnoty (Celerovo - hruškový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 2 074 kJ / 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,14 g |
Tuky | 2,98 g |
– nasycené | 1,01 g |
– nenasycené | 3,11 g |
–– mononenasycené | 0,62 g |
–– polynenasycené | 2,49 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 42,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 529 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 85,57 g |
– cukry | 54,97 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 litr 1 litr zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
1 1 celer (cca 800 g) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
4 4 velké zralé hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
4 4 šalotky | Šalotka čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
5 cm 5 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
2 2 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
hrst hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
sůl, pepř | Pepř černý |