Nutriční hodnoty (Vepřová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 9 942 kJ / 2 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
Tuky | 177,96 g |
– nasycené | 64,80 g |
– nenasycené | 86,79 g |
–– mononenasycené | 70,90 g |
–– polynenasycené | 15,90 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 948 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 16,80 g |
– cukry | 13,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g krkovičky | Vepřová krkovice | 750 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 plechovka 1 plechovka sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 hrst 1 hrst hub | Hřib čerstvý | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
sterilované chilli papričky | Chilli paprička sterilovaná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |