Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepková ořechová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie22 223 kJ /
5 311 kcal
Bílkoviny103,80 g
– z toho živočišné bílkoviny44,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,00 g
Tuky304,04 g
– nasycené124,75 g
– nenasycené150,26 g
–– mononenasycené73,46 g
–– polynenasycené76,80 g
––– omega 311,99 g
Vláknina33,50 g
Cholesterol 1,59 g
Sodík 561 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy523,23 g
– cukry223,10 g
––– laktóza13,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 žloutků Vaječný žloutek 115 g
20 dkg 20 dkg cukru Cukr bílý 200 g
20 dkg 20 dkg másla Máslo kravské 200 g
15 dkg 15 dkg mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 150 g
35 dkg 35 dkg pohankové mouky Mouka pohanková 350 g
1/4 l 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
5 5 bílků (vyšlehat na sníh) Vaječný bílek 165 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.