Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z růžičkové kapusty, parmezánu a citrónu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 359 kJ /
325 kcal
Bílkoviny17,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,00 g
Tuky1,50 g
– nasycené0,50 g
– nenasycené1,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy51,30 g
– cukry13,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g nemražené růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 500 g
3 3 vrchovaté lžíce parmezánu Parmezán
¼ h rnku rnku olivového oleje Olej olivový
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
½ granátového jablka Granátové jablko jádra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.