Nutriční hodnoty (Salát z růžičkové kapusty, parmezánu a citrónu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 359 kJ / 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,30 g |
– cukry | 13,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g nemražené růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
3 3 vrchovaté lžíce parmezánu | Parmezán | |
¼ h rnku rnku olivového oleje | Olej olivový | |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
½ granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá |