Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Thajská polévka TOM YAM GOONG)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 937 kJ /
1 419 kcal
Bílkoviny138,87 g
– z toho živočišné bílkoviny120,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,74 g
Tuky30,53 g
– nasycené16,88 g
– nenasycené12,03 g
–– mononenasycené6,03 g
–– polynenasycené6,00 g
––– omega 31,23 g
Vláknina19,70 g
Cholesterol 921 mg
Sodík 10,29 g
Sůl21,14 g
Sacharidy137,32 g
– cukry105,05 g
––– laktóza6,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg čerstvých krevet Krevety loupané 500 g
2 l 2 l kuřecího vývaru Vývar kuřecí 2000 ml
6 6 cm kousek čerstvého kořene galangalu (případně nahraďte zázvorem) Zázvor čerstvý
4 stonky 4 stonky citronové trávy Citronová tráva sušená
16 lístků 16 lístků limetky Limetka čerstvá
250 g 250 g Enoki/Shimeji hub (případně hlíva ústřičná) Hlíva ústřičná syrová 250 g
3 lžíce 3 lžíce thajské chilli pasty nam prik pao (nebo podle chuti) Chilli omáčka
cca 12 lžic cca 12 lžic rybí omáčky (podle chuti) Rybí omáčka 180 ml
cca 12 lžic cca 12 lžic limetkové šťávy Šťáva z limetky 180 ml
minimálně 3 čerstvé thajské chilli papričky (malé, pálivé) Chilli paprička čerstvá
8-10 lžic 8-10 lžic kondenzovaného mléka Mléko kondenzované slazené 135 ml
8 8 cherry rajčátek, rozpůlených Likér
hrst hrst čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.