Nutriční hodnoty (Borůvkový rozvar s Gorgonzolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 407 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 8,40 g |
– nasycené | 4,20 g |
– nenasycené | 3,49 g |
–– mononenasycené | 2,09 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 105,27 g |
– cukry | 40,27 g |
––– laktóza | 0,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g borůvek ve vlastní šťávě nebo mražených (v létě čerstvých) | Borůvky čerstvé | 400 g |
100 g 100 g instantních kukuřičných vloček | Strouhanka kukuřičná | 100 g |
chilli, skořice, cukr dle chuti | Cukr bílý | |
20 g 20 g gorgonzoly | Gorgonzola | 20 g |