Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkový rozvar s Gorgonzolou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 407 kJ /
575 kcal
Bílkoviny10,33 g
– z toho živočišné bílkoviny3,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky8,40 g
– nasycené4,20 g
– nenasycené3,49 g
–– mononenasycené2,09 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,93 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 129 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy105,27 g
– cukry40,27 g
––– laktóza0,27 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g borůvek ve vlastní šťávě nebo mražených (v létě čerstvých) Borůvky čerstvé 400 g
100 g 100 g instantních kukuřičných vloček Strouhanka kukuřičná 100 g
chilli, skořice, cukr dle chuti Cukr bílý
20 g 20 g gorgonzoly Gorgonzola 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.