Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobrá cizrnová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 003 kJ /
1 674 kcal
Bílkoviny106,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny106,14 g
Tuky30,85 g
– nasycené4,19 g
– nenasycené24,37 g
–– mononenasycené9,06 g
–– polynenasycené15,31 g
––– omega 30,80 g
Vláknina180,44 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 114 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy155,00 g
– cukry15,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g cizrny (namočené alespoň 12 hod.) Cizrna 500 g
150 g 150 g špenátu (čerstvý nebo zamražený) Špenát čerstvý 150 g
majoránka Majoránka sušená
tymián Tymián sušený
rozmarýn Rozmarýn sušený
oregano Oregano sušené
petržel Petržel kořenová čerstvá
libeček Libeček čerstvý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olivový olej Olej olivový
bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
pažitka Pažitka čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.