Nutriční hodnoty (RAW tatarák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 339 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,25 g |
Tuky | 26,95 g |
– nasycené | 5,10 g |
– nenasycené | 16,81 g |
–– mononenasycené | 13,08 g |
–– polynenasycené | 3,73 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 25,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 57,10 g |
– cukry | 42,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g avokáda | Avokádo čerstvé | 150 g |
200 g 200 g papriky červené | Paprika červená čerstvá | 200 g |
60 g 60 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 60 g |
100 g 100 g jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 100 g |
podle chuti česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |