Nutriční hodnoty (Vepřová játra s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 290 kJ / 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,54 g |
Tuky | 14,08 g |
– nasycené | 2,26 g |
– nenasycené | 6,01 g |
–– mononenasycené | 3,73 g |
–– polynenasycené | 2,29 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 20,34 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 54,54 g |
– cukry | 11,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
330 g 330 g zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | 330 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
voda | Voda |