Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra s lečem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 290 kJ /
786 kcal
Bílkoviny102,54 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,54 g
Tuky14,08 g
– nasycené2,26 g
– nenasycené6,01 g
–– mononenasycené3,73 g
–– polynenasycené2,29 g
––– omega 30,10 g
Vláknina20,34 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 3,13 g
Sůl8,10 g
Sacharidy54,54 g
– cukry11,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
1 1 malý rajský protlak Protlak rajčatový
330 g 330 g zeleninového leča Zelenina směs sterilovaná 330 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.