Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená zelenina s míchanými vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 270 kJ /
1 021 kcal
Bílkoviny38,42 g
– z toho živočišné bílkoviny32,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,28 g
Tuky80,66 g
– nasycené28,19 g
– nenasycené43,50 g
–– mononenasycené35,02 g
–– polynenasycené8,48 g
––– omega 31,06 g
Vláknina9,05 g
Cholesterol 944 mg
Sodík 1,24 g
Sůl3,02 g
Sacharidy30,71 g
– cukry10,21 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 středně velké brambory Brambor zimní 100 g
1 1 středně velká kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
6 lžic 6 lžic vývaru nebo vody Vývar masový
na špičku nože na špičku nože nastrouhaný muškátový oříšek Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
3-4 3-4 vejce Vejce slepičí 245 g
sůl Sůl mořská
nasekané zelené bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.