Nutriční hodnoty (Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 848 kJ / 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,08 g |
Tuky | 11,90 g |
– nasycené | 2,86 g |
– nenasycené | 5,38 g |
–– mononenasycené | 4,23 g |
–– polynenasycené | 1,15 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 177 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 58,35 g |
– cukry | 7,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 sýr typu francouzského Camembertu Normandia (200 g) | Camembert | |
5 5 středních brambor | Brambor zimní | 250 g |
1-2 1-2 vejce (dle velikosti) | Vejce slepičí | 105 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku (množství ale dle chuti) prolisovaných | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 cibule – (nakrájená na hrubší kousky) | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
pepř dle chuti | Pepř černý | |
sádlo | Sádlo vepřové |