Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 848 kJ /
442 kcal
Bílkoviny21,10 g
– z toho živočišné bílkoviny13,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,08 g
Tuky11,90 g
– nasycené2,86 g
– nenasycené5,38 g
–– mononenasycené4,23 g
–– polynenasycené1,15 g
––– omega 30,07 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 177 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy58,35 g
– cukry7,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 sýr typu francouzského Camembertu Normandia (200 g) Camembert
5 5 středních brambor Brambor zimní 250 g
1-2 1-2 vejce (dle velikosti) Vejce slepičí 105 g
5 stroužků 5 stroužků česneku (množství ale dle chuti) prolisovaných Česnek čerstvý 35 g
1 1 cibule – (nakrájená na hrubší kousky) Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
pepř dle chuti Pepř černý
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.