Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák na plech s rychlou kuřecí směsí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 648 kJ /
2 306 kcal
Bílkoviny191,02 g
– z toho živočišné bílkoviny157,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,86 g
Tuky49,68 g
– nasycené8,13 g
– nenasycené33,64 g
–– mononenasycené23,17 g
–– polynenasycené10,47 g
––– omega 33,23 g
Vláknina60,36 g
Cholesterol 848 mg
Sodík 681 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy253,98 g
– cukry51,37 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg oloupaných a nastrouhaných brambor Brambor zimní 1000 g
2 2 i více stroužků česneku Česnek čerstvý 140 g
majoránka Majoránka sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cibule na drobno Cibule čerstvá 70 g
mouka dle potřeby na zaprášení, já použila špaldovou Mouka pšeničná hladká
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
600 g 600 g kuřecího masa nebo vepřového masa na malé nudličky Kuře prso 600 g
2 2 jablka oloupaná a nakrájená na kostky Jablko čerstvé 300 g
1 1 mrkev na plátky Mrkev čerstvá 50 g
1 sklenička 1 sklenička domácího kečupu Kečup sladký
1 lžička 1 lžička semínek dýně Dýňová semínka
1 lžička 1 lžička semínek sezamu Sezam loupaný 5 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.