Nutriční hodnoty (Křehké řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 9 010 kJ / 2 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,20 g |
Tuky | 156,42 g |
– nasycené | 88,78 g |
– nenasycené | 57,94 g |
–– mononenasycené | 50,13 g |
–– polynenasycené | 7,81 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 127,78 g |
– cukry | 112,15 g |
––– laktóza | 11,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 žloutků | Vaječný žloutek | 115 g |
5 5 bílků | Vaječný bílek | 165 g |
100 g 100 g krystalového cukru | Cukr bílý | 100 g |
40 g 40 g holandského kakaa | Kakao prášek | 40 g |
1 kelímek 1 kelímek mascarpone | Mascarpone | 250 g |
cca 4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
vanilkový cukr (podle chuti) | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce změklého másla | Máslo kravské | 10 g |