Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehké řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie9 010 kJ /
2 153 kcal
Bílkoviny54,21 g
– z toho živočišné bílkoviny47,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,20 g
Tuky156,42 g
– nasycené88,78 g
– nenasycené57,94 g
–– mononenasycené50,13 g
–– polynenasycené7,81 g
––– omega 31,40 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 630 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy127,78 g
– cukry112,15 g
––– laktóza11,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 žloutků Vaječný žloutek 115 g
5 5 bílků Vaječný bílek 165 g
100 g 100 g krystalového cukru Cukr bílý 100 g
40 g 40 g holandského kakaa Kakao prášek 40 g
1 kelímek 1 kelímek mascarpone Mascarpone 250 g
cca 4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
vanilkový cukr (podle chuti) Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce změklého másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.