Nutriční hodnoty (Francouzský salát z ředkviček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 318 kJ / 1 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,34 g |
Tuky | 100,66 g |
– nasycené | 13,49 g |
– nenasycené | 86,87 g |
–– mononenasycené | 74,08 g |
–– polynenasycené | 12,79 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 8,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 20,90 g |
– cukry | 8,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka listového salátu | Salát listový čerstvý | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
12 ks 12 ks ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
6 6 topinek |