Nutriční hodnoty (Tvrdý sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 809 kJ / 2 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 123,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 143,40 g |
– nasycené | 89,60 g |
– nenasycené | 41,60 g |
–– mononenasycené | 38,20 g |
–– polynenasycené | 3,40 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 4,19 g |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 80,56 g |
– cukry | 79,76 g |
––– laktóza | 79,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg tučného tvarohu (tvaroh v aluminiovém obalu, kostka) | Tvaroh plnotučný | 1000 g |
1 l 1 l farmářského mléka 4% tuku) | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 1000 ml |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
koření | Pepř černý | |
bylinky | Petržel nať čerstvá |