Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvrdý sýr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 809 kJ /
2 105 kcal
Bílkoviny123,14 g
– z toho živočišné bílkoviny123,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky143,40 g
– nasycené89,60 g
– nenasycené41,60 g
–– mononenasycené38,20 g
–– polynenasycené3,40 g
––– omega 30,96 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 4,19 g
Sůl1,80 g
Sacharidy80,56 g
– cukry79,76 g
––– laktóza79,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg tučného tvarohu (tvaroh v aluminiovém obalu, kostka) Tvaroh plnotučný 1000 g
1 l 1 l farmářského mléka 4% tuku) Mléko kravské plnotučné 3,5% 1000 ml
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
sůl Sůl mořská
koření Pepř černý
bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.