Nutriční hodnoty (Náplň do koláčů a buchet - jablečná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 131 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,16 g |
Tuky | 5,32 g |
– nasycené | 1,78 g |
– nenasycené | 2,34 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 2,14 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 39,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 209,00 g |
– cukry | 165,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
trochu trochu strouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce cukru (nebo pár kapek citronu, podle kyselosti jablek) | Cukr bílý | 25 g |
1 špetka 1 špetka mletého hřebíčku | Hřebíček |