Nutriční hodnoty (Špaldové kernotto s dušenými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 829 kJ / 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 7,28 g |
– nasycené | 4,17 g |
– nenasycené | 2,70 g |
–– mononenasycené | 1,54 g |
–– polynenasycené | 1,16 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 71,40 g |
– cukry | 67,90 g |
––– laktóza | 16,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g špaldového kernotta | ||
400-500 ml 400-500 ml vody | Voda | 450 ml |
3-4 lžíce 3-4 lžíce sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 42 g |
3-4 3-4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
skořice | Skořice ceylonská |