Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldové kernotto s dušenými jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 829 kJ /
437 kcal
Bílkoviny14,70 g
– z toho živočišné bílkoviny12,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky7,28 g
– nasycené4,17 g
– nenasycené2,70 g
–– mononenasycené1,54 g
–– polynenasycené1,16 g
––– omega 30,16 g
Vláknina13,65 g
Cholesterol 25 mg
Sodík 167 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy71,40 g
– cukry67,90 g
––– laktóza16,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g špaldového kernotta
400-500 ml 400-500 ml vody Voda 450 ml
3-4 lžíce 3-4 lžíce sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 42 g
3-4 3-4 jablka Jablko čerstvé 525 g
kousek kousek másla Máslo kravské
hrst hrst rozinek Rozinky
vlašské ořechy Vlašské ořechy
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.