Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Husí játra v česnekovém sádle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 832 kJ /
4 979 kcal
Bílkoviny98,23 g
– z toho živočišné bílkoviny97,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,63 g
Tuky505,84 g
– nasycené244,18 g
– nenasycené252,94 g
–– mononenasycené202,16 g
–– polynenasycené50,78 g
––– omega 30,50 g
Vláknina1,47 g
Cholesterol 2,37 g
Sodík 364 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy8,19 g
– cukry0,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g husích jater Játra husí 400 g
500 g 500 g sádla nejlépe husího, ale postačí i vepřové Sádlo vepřové 500 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku na plátky Česnek čerstvý 10.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
plátky mandlí a brusinky, ale nemusí být Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.