Nutriční hodnoty (Husí játra v česnekovém sádle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 832 kJ / 4 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
Tuky | 505,84 g |
– nasycené | 244,18 g |
– nenasycené | 252,94 g |
–– mononenasycené | 202,16 g |
–– polynenasycené | 50,78 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 2,37 g |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 8,19 g |
– cukry | 0,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g husích jater | Játra husí | 400 g |
500 g 500 g sádla nejlépe husího, ale postačí i vepřové | Sádlo vepřové | 500 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 10.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
plátky mandlí a brusinky, ale nemusí být | Mandle loupané |