Nutriční hodnoty (Francouzské řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 235 kJ / 7 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,02 g |
Tuky | 449,30 g |
– nasycené | 242,44 g |
– nenasycené | 180,82 g |
–– mononenasycené | 151,94 g |
–– polynenasycené | 28,88 g |
––– omega 3 | 6,78 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 2,79 g |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,07 g |
Sacharidy | 664,55 g |
– cukry | 407,85 g |
––– laktóza | 51,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 dl 1 dl vlažné vody | Voda | 100 ml |
0,5 dcl 0,5 dcl oleje | Olej řepkový | 50 ml |
220 g 220 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
750 ml 750 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 750 ml |
150 g 150 g krystalového cukru | Cukr bílý | 150 g |
2 2 vanilkové pudingy | Puding v prášku | 80 g |
2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
500 ml 500 ml 33% - 40% smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
2 2 vrchovaté PL moučkového cukru | Cukr bílý | |
2 2 ztužovače do šlehačky | Ztužovač šlehačky |