Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 235 kJ /
7 226 kcal
Bílkoviny123,83 g
– z toho živočišné bílkoviny93,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,02 g
Tuky449,30 g
– nasycené242,44 g
– nenasycené180,82 g
–– mononenasycené151,94 g
–– polynenasycené28,88 g
––– omega 36,78 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 2,79 g
Sodík 1,23 g
Sůl3,07 g
Sacharidy664,55 g
– cukry407,85 g
––– laktóza51,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g krystalového cukru Cukr bílý 200 g
1 dl 1 dl vlažné vody Voda 100 ml
0,5 dcl 0,5 dcl oleje Olej řepkový 50 ml
220 g 220 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 220 g
30 g 30 g kakaa Kakao prášek 30 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
750 ml 750 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 750 ml
150 g 150 g krystalového cukru Cukr bílý 150 g
2 2 vanilkové pudingy Puding v prášku 80 g
2 PL 2 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
500 ml 500 ml 33% - 40% smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
2 2 vrchovaté PL moučkového cukru Cukr bílý
2 2 ztužovače do šlehačky Ztužovač šlehačky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.