Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polentové noky s hermelínem a česnekovo-bylinkovým máslem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 320 kJ /
2 227 kcal
Bílkoviny38,63 g
– z toho živočišné bílkoviny24,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,42 g
Tuky135,86 g
– nasycené82,51 g
– nenasycené50,41 g
–– mononenasycené42,17 g
–– polynenasycené8,25 g
––– omega 30,58 g
Vláknina5,98 g
Cholesterol 402 mg
Sodík 1,15 g
Sůl3,00 g
Sacharidy209,93 g
– cukry17,47 g
––– laktóza2,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kukuřičné krupice (polenty) Krupice kukuřičná hrubá 250 g
1 litr 1 litr vody Voda 1000 ml
sůl Sůl mořská
1 1 hermelín Hermelín 100 g
máslo nebo olivový olej Máslo kravské
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
pár kapek kapek citrónové šťávy Šťáva z citrónu
pažitka Pažitka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.