Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velikonoční beránek s koňakem a s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 611 kJ /
2 536 kcal
Bílkoviny51,97 g
– z toho živočišné bílkoviny30,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,60 g
Tuky131,25 g
– nasycené74,55 g
– nenasycené47,98 g
–– mononenasycené41,51 g
–– polynenasycené6,48 g
––– omega 30,57 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 807 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy261,95 g
– cukry104,95 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší jablko (nakrájené na kostičky) Jablko čerstvé 150 g
citronová šťáva (na pokapání jablek) Šťáva z citrónu
125 g 125 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 125 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
75 g 75 g cukru krupice Cukr bílý 75 g
1 lžička 1 lžička vanilkového cukru Cukr vanilkový 5 g
3 3 menší vejce (nebo 2 velká vejce) Vejce slepičí 210 g
75 ml 75 ml vaječného likéru Likér vaječný 75 ml
210 g 210 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 210 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.