Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní pomalu pečené koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 767 kJ /
661 kcal
Bílkoviny5,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,50 g
Tuky54,53 g
– nasycené4,10 g
– nenasycené48,24 g
–– mononenasycené34,13 g
–– polynenasycené14,11 g
––– omega 34,21 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 818 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy34,14 g
– cukry15,79 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší koleno (1,5-2kg) Vepřové koleno bez kosti
marináda
4-5 lžic 4-5 lžic oleje Olej řepkový 49.5 ml
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1 lžíce 1 lžíce harissy nebo jiné pálivé pasty Harissa 15 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
1 lžička 1 lžička koření na vepřovou pečeni Kmín mletý
5 stroužku 5 stroužku utřeného česneku Česnek čerstvý 35 g
2 2 větší nakrájené cibule Cibule čerstvá 140 g
šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu
1/2 lžičky 1/2 lžičky hnědého cukru Cukr třtinový 2.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.