Nutriční hodnoty (Pikantní pomalu pečené koleno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 767 kJ / 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 54,53 g |
– nasycené | 4,10 g |
– nenasycené | 48,24 g |
–– mononenasycené | 34,13 g |
–– polynenasycené | 14,11 g |
––– omega 3 | 4,21 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 818 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 34,14 g |
– cukry | 15,79 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší koleno (1,5-2kg) | Vepřové koleno bez kosti | |
marináda | ||
4-5 lžic 4-5 lžic oleje | Olej řepkový | 49.5 ml |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce harissy nebo jiné pálivé pasty | Harissa | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
1 lžička 1 lžička koření na vepřovou pečeni | Kmín mletý | |
5 stroužku 5 stroužku utřeného česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 2 větší nakrájené cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky hnědého cukru | Cukr třtinový | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |