Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omeleta s ředkvičkami a medvědím česnekem s parmazánovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 453 kJ /
586 kcal
Bílkoviny25,38 g
– z toho živočišné bílkoviny25,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky50,92 g
– nasycené25,42 g
– nenasycené17,68 g
–– mononenasycené15,35 g
–– polynenasycené2,33 g
––– omega 30,27 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 611 mg
Sodík 829 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy6,62 g
– cukry5,20 g
––– laktóza5,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
6 6 ředkviček Ředkvička čerstvá
1 hrst 1 hrst medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
1 lžíce 1 lžíce ghí (nebo másla) Ghí 15 g
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
1 lžíce 1 lžíce strouhaného parmazánu Parmezán 15 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
sladká paprika Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.