Nutriční hodnoty (Marinovaná kuřecí prsa s hořčičnou omáčkou a cibulovým bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 563 kJ / 2 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,48 g |
Tuky | 74,34 g |
– nasycené | 12,22 g |
– nenasycené | 58,45 g |
–– mononenasycené | 40,69 g |
–– polynenasycené | 17,76 g |
––– omega 3 | 5,72 g |
Vláknina | 42,11 g |
Cholesterol | 356 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 263,83 g |
– cukry | 9,86 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecích prsou | Kuře prso | 600 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
2 2 velké lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce sušeného tymiánu | Tymián sušený | 15 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného drceného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hrst hrst nakrájeného pórku + na servírování | Pórek čerstvý | |
2-3 2-3 žampiony | Žampion čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce změklého másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce mouky (já dala jáhlovou) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sušený česnek nebo prolisovaný 1 stroužek | Česnek sušený | |
1/2 1/2 najemno nakrájené cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
300 g 300 g bulguru | Pšeničný bulgur | 300 g |
trochu trochu přepuštěného másla nebo jiného tuku | Ghí |