Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaná kuřecí prsa s hořčičnou omáčkou a cibulovým bulgurem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 563 kJ /
2 525 kcal
Bílkoviny180,35 g
– z toho živočišné bílkoviny139,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,48 g
Tuky74,34 g
– nasycené12,22 g
– nenasycené58,45 g
–– mononenasycené40,69 g
–– polynenasycené17,76 g
––– omega 35,72 g
Vláknina42,11 g
Cholesterol 356 mg
Sodík 397 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy263,83 g
– cukry9,86 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecích prsou Kuře prso 600 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
2 2 velké lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce sušeného tymiánu Tymián sušený 15 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného drceného rozmarýnu Rozmarýn sušený 2.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hrst hrst nakrájeného pórku + na servírování Pórek čerstvý
2-3 2-3 žampiony Žampion čerstvý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce změklého másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce mouky (já dala jáhlovou) Mouka pšeničná hladká 10 g
sušený česnek nebo prolisovaný 1 stroužek Česnek sušený
1/2 1/2 najemno nakrájené cibule Cibule čerstvá 35 g
300 g 300 g bulguru Pšeničný bulgur 300 g
trochu trochu přepuštěného másla nebo jiného tuku Ghí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.