Nutriční hodnoty (Závitky z kuřecího a smetanová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 893 kJ / 1 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,72 g |
Tuky | 123,59 g |
– nasycené | 39,75 g |
– nenasycené | 76,66 g |
–– mononenasycené | 58,03 g |
–– polynenasycené | 18,63 g |
––– omega 3 | 1,99 g |
Vláknina | 4,76 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 740 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 39,07 g |
– cukry | 17,05 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích stehen | Kuře stehno s kůží | 500 g |
3 3 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
3 KL 3 KL hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 tvarůžek | Tvarůžky | |
1 1 žampion Portobello | Portobello čerstvá | |
3 plátky 3 plátky schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | |
1 dl 1 dl smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
500 ml 500 ml vývaru | Vývar masový | 500 ml |
1 KL 1 KL harissy | Harissa | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
plátek plátek sádla | Sádlo vepřové |