Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný "vlašák")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 479 kJ /
2 265 kcal
Bílkoviny124,64 g
– z toho živočišné bílkoviny101,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,22 g
Tuky156,55 g
– nasycené40,42 g
– nenasycené98,33 g
–– mononenasycené44,92 g
–– polynenasycené53,41 g
––– omega 31,61 g
Vláknina31,66 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 9,84 g
Sůl24,14 g
Sacharidy74,86 g
– cukry46,48 g
––– laktóza12,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí (vymačkaného) Zelí bílé kvašené 500 g
4 4 vejce (uvařená na tvrdo) Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g šunky Šunka vepřová vařená 200 g
100 g 100 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
210 g 210 g konzerva hrášku Hrášek zelený sterilovaný 210 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 ml 100 ml majonézy Majonéza 100 g
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.