Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky na kari s pórkem a řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 358 kJ /
1 281 kcal
Bílkoviny135,80 g
– z toho živočišné bílkoviny119,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,50 g
Tuky53,50 g
– nasycené11,84 g
– nenasycené38,82 g
–– mononenasycené27,19 g
–– polynenasycené11,63 g
––– omega 33,76 g
Vláknina49,80 g
Cholesterol 311 mg
Sodík 1,24 g
Sůl2,80 g
Sacharidy39,10 g
– cukry16,80 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích prsních řízků (lze ale použít i krůtí nebo králičí maso) Kuře prso 500 g
1 PL 1 PL kari koření Kari 15 g
3 PL 3 PL oleje Olej řepkový 33 ml
sůl Sůl mořská
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
1/2 1/2 pórku (asi hrst nakrájeného na kolečka) Pórek čerstvý
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
trochu trochu vody nebo vývaru (použila jsem vodu a gelový bujón) Voda
100 ml 100 ml smetany (30% tuku) Smetana kravská sladká 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.