Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s mletým masem a se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 043 kJ / 2 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,70 g |
Tuky | 103,89 g |
– nasycené | 40,90 g |
– nenasycené | 56,27 g |
–– mononenasycené | 44,22 g |
–– polynenasycené | 12,05 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 36,46 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 5,23 g |
Sacharidy | 207,18 g |
– cukry | 33,56 g |
––– laktóza | 11,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
500 g 500 g mletého masa (mix) | Vepřový ořez | 500 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku (i víc) | Česnek čerstvý | 14 g |
150-200 g 150-200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 175 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |