Nutriční hodnoty (Dort s Burákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 870 kJ / 5 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,16 g |
Tuky | 264,06 g |
– nasycené | 41,55 g |
– nenasycené | 205,07 g |
–– mononenasycené | 145,71 g |
–– polynenasycené | 59,36 g |
––– omega 3 | 16,51 g |
Vláknina | 24,90 g |
Cholesterol | 596 mg |
Sodík | 7,09 g |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 793,41 g |
– cukry | 488,51 g |
––– laktóza | 28,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
350 g 350 g cukr moučka | Cukr bílý | 350 g |
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 24 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
500 ml 500 ml čokoládového kefíru | Kefír | 500 ml |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 smetafix | Ztužovač šlehačky | |
1 1 mascarpone | Mascarpone | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
1 tabulka 1 tabulka bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 100 g |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
60 g 60 g cukru moučka | Cukr bílý | 60 g |
čerstvé jahody | Jahody čerstvé | |
marschmallow bonbony | ||
potahová hmota Smartflex Velvet | Fondán |