Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šmórin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 693 kJ /
2 078 kcal
Bílkoviny48,99 g
– z toho živočišné bílkoviny41,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,35 g
Tuky167,84 g
– nasycené94,24 g
– nenasycené64,75 g
–– mononenasycené56,93 g
–– polynenasycené7,83 g
––– omega 31,55 g
Vláknina5,94 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 639 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy89,80 g
– cukry53,04 g
––– laktóza15,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku Kypřící prášek 5 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1,5 lžíce 1,5 lžíce holandského kakaa Kakao prášek 22.5 g
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
moučkový cukr podle chuti Cukr bílý
2 lžíce 2 lžíce želatinového ztužovače Ztužovač želatinový
1 1 Pařížská šlehačka v kelímku Šlehačka 35%
kakao na posypání Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.