Nutriční hodnoty (Šmórin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 693 kJ / 2 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,35 g |
Tuky | 167,84 g |
– nasycené | 94,24 g |
– nenasycené | 64,75 g |
–– mononenasycené | 56,93 g |
–– polynenasycené | 7,83 g |
––– omega 3 | 1,55 g |
Vláknina | 5,94 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 639 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 89,80 g |
– cukry | 53,04 g |
––– laktóza | 15,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1,5 lžíce 1,5 lžíce holandského kakaa | Kakao prášek | 22.5 g |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
moučkový cukr podle chuti | Cukr bílý | |
2 lžíce 2 lžíce želatinového ztužovače | Ztužovač želatinový | |
1 1 Pařížská šlehačka v kelímku | Šlehačka 35% | |
kakao na posypání | Kakao prášek |