Nutriční hodnoty (Fazolkový salát se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 193 kJ / 1 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,86 g |
Tuky | 60,76 g |
– nasycené | 36,19 g |
– nenasycené | 22,14 g |
–– mononenasycené | 19,06 g |
–– polynenasycené | 3,07 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 18,82 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 45,75 g |
– cukry | 40,95 g |
––– laktóza | 22,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
200 g 200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 tuňák v oleji nebo ve vlastní šťávě | Tuňák v oleji | |
1 1 sterilizovaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
250 ml 250 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |