Nutriční hodnoty (Brazilské pao (veganské))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 839 kJ / 1 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,50 g |
Tuky | 23,75 g |
– nasycené | 1,95 g |
– nenasycené | 20,63 g |
–– mononenasycené | 14,46 g |
–– polynenasycené | 6,17 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,32 g |
Sacharidy | 265,20 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tapiokové škrobové mouky | Mouka tapioková | 250 g |
250 g 250 g vařených brambor nebo batátů | Brambor zimní | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce lahůdkového droždí | Droždí lahůdkové | 30 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
(v případě potřeby několik lžic několik lžic vody) |