Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brazilské pao (veganské))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 839 kJ /
1 396 kcal
Bílkoviny23,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,50 g
Tuky23,75 g
– nasycené1,95 g
– nenasycené20,63 g
–– mononenasycené14,46 g
–– polynenasycené6,17 g
––– omega 31,83 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,04 g
Sůl4,32 g
Sacharidy265,20 g
– cukry8,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g tapiokové škrobové mouky Mouka tapioková 250 g
250 g 250 g vařených brambor nebo batátů Brambor zimní 250 g
2 lžíce 2 lžíce lahůdkového droždí Droždí lahůdkové 30 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
(v případě potřeby několik lžic několik lžic vody)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.