Nutriční hodnoty (Bramborová roláda s mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 393 kJ / 2 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,85 g |
Tuky | 76,30 g |
– nasycené | 9,14 g |
– nenasycené | 53,01 g |
–– mononenasycené | 14,70 g |
–– polynenasycené | 38,31 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 43,83 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 350,95 g |
– cukry | 47,88 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 600 g |
250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
150 g 150 g mletého máku | Mák modrý mletý | 150 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného perníku | Perník strouhaný | 15 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
povidla | Povidla | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
cukr | Cukr bílý |