Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s medvědím česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 683 kJ / 1 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 103,80 g |
– nasycené | 31,60 g |
– nenasycené | 57,15 g |
–– mononenasycené | 32,10 g |
–– polynenasycené | 25,05 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,47 g |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 6,95 g |
Sacharidy | 16,73 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g sýru eidam (strouhaného) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
10 10 listů medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
5 5 vařených vajec | Vejce slepičí | 350 g |
3 lžíce 3 lžíce majolky | Majonéza | 45 g |
2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
citronová šťáva dle chuti | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |